Referenciáink

Az alábbiakban az eddig általunk készített weboldalak közül mutatunk be néhányat.

Downloads5.com - szoftver-letöltések angolul

downloads5.com Elkészítettük a downloads.hu angol nyelvű változatát, mely önálló domain alatt érhető el: downloads5.com. Az oldal alapjául ugyan a magyar verzió szolgált, és a két portál arculata is szinte azonos, de az adatbázisaik teljesen függetlenek egymástól.

Downloads.hu - a letöltések oldala

downloads.hu A letölthető programok (shareware, freeware, demo) gyűjtőoldalának ez már az ötödik olyan verziója, melyet cégünk készített (nagyjából kétévente változik az oldal szerkezete). Az oldal arculatának kialakítása, a programozás, és az adatbázis létrehozása (feltöltése, karbantartása) fűződik cégünk nevéhez.

Ingatlan7.com - az új, ingyenes ingatlan-portál

ingatlan7.com Egy új, mindenki számára ingyenesen használható ingatlan apróhirdetési-portál elkészítése volt a feledatunk. Az ingatlan7.com oldal másfél hónap alatt készült el.
A teljes arculat, illetve a programozás és az adatbázis létrehozása is a mi feladatunk volt.

Euromail.hu - az ingyenes levelező

euromail.hu Az Euromail.hu üzemeltetője bízott meg bennünket, hogy készítsünk új dizájnt az oldalhoz, és cseréljük le a korábbi - immáron öt éve használt - arculatot.
Feladatunk így kizárólag a webhely átöltöztetésére korlátozódott.

Li-Ion Kft. - Az akkupiac oroszlánja

li-ion.hu Egy újonnan indult kisvállalkozásnak, a Li-Ion Kft-nek készítettünk egy egyszerű, néhányoldalas, bemutatkozó weboldalt, ill. néhány grafikai elemmel segítettünk a (másik cég által üzemeltetett) sablon-webáruház arculatának szebbé tételében.
Feladatunk a céges weblap kialakítása (dizájn, programozás) volt.

A szallas-kereso.hu oldal

szallas-kereso.hu 2007. júniusában készült el legújabb portálunk, a szállás kereső oldal.
A weblap célja Magyarország szálláshelyeinek egy helyre gyűjtése és bemutatása, valamint online szállásfoglalás lehetőségének biztosítása az oldal látogatóinak számára. Az oldalhoz tartozik egy felhasználói felület is, melyen keresztül a szálláshelyek saját maguk tudják az adataikat módosítani, képeket feltölteni, ill. nyomon tudják követni a szállás-foglalásokat. Az oldal arculatának kialakítása, a teljes programozás, és az adatbázis létrehozása (és feltöltése) is cégünk feladata volt.

A hasznalt-autok.com portál

hasznalt-autok.com Ez a weblap egy klasszikus használtautó-apróhirdetési oldal. A látogatók kereshetnek a hirdetések között, vagy éppen hirdetést adhatnak fel, számos kiegészítő szolgáltatás igénybevétele mellett. Az oldalhoz - a használtautó kereskedők számára - egy külön felhasználói felület is tartozik.
A teljes arculat, illetve a programozás és az adatbázis létrehozása is a cégünk nevéhez fűződik.

Az elado-ingatlan.com portál

elado-ingatlan.com Az oldal hasonlóan műkődik, mint a szintén általunk fejlesztett hasznalt-autok.com portál, csak itt ingatlanok apróhirdetései jelentethetők meg - magánszemélyek számára ingyenesen. Természetesen ebben az esetben is cégünk végezte az arculat kialakítását, valamint a programozást és az adatbázis-struktúra kialakítását is.

A Silihost Kft. weboldala

silihost.hu A Silihost Kft. felkérésére elkészítettük új weboldalukat, melyen keresztül a potenciális ügyfeleik mindenre kiterjedő tájékoztatást kaphatnak az általuk nyújtott szolgáltatásokról - elsősorban tárhelybérlet, domain-regisztráció, és keresőoptimailizálás. Az oldalonról azonnal meg is rendelhetik a látogatók a kiválasztott szolgáltatást. Cégünk tervezte meg az oldal arculatát, ill. a programozás is a mi feladatunk volt.

Használt-gép.hu webáruház

hasznalt-gep.hu A Vas-Fűrész-Gép Kft. megrendelésére készítettük ezt a webáruházat. Az áruházba a cég saját maga tudja feltölteni az eladásra kínált termékeket (fotókkal, adatokkal). Az arculat, a program elkészítése, és az adatbázis-szerkezet megalkotása tartozott feladataink közé.

A domain-tarhely.hu oldal

domain-tarhely.hu A domain-tárhely.hu oldalon keresztül a Silihost Kft. által üzemeltetett webszerver szolgáltatásait lehet igénybevenni: tárhelybérlés, ill. domain-regisztráció elindítása kezdeményezthető az oldalról. Az oldal részletes tájékoztatást nyújt az elérhető szolgáltatásokról. A honlapkészítés faladata az arculat megtervezéséből és kivitelezéséből, valamint a programozási munkák elvégzéséből állt.

Csángófesztivál weblapja

csangofesztival.hu A Jászberényben évente megrendezésre kerülő Csángó Fesztivál honlapját készítettük el, a Jászság Népi Együttes megrendelésére. Az oldalon rengeteg információ található a jászokról, a Jászságról, és a fesztiválról. Programozás, és - részben - az arculat kialakítása tartozott a feladataink közé.

A Plastimat Kft. weboldala

plastimat.hu Az esztergomi székhelyű - autó-alketrész gyártással foglalkozó - Plastimat Kft. rendelte meg tőlünk ezt a weblapot. Az oldalhoz tartozik egy szerkesztői felület is, ahonnan a cég maga tud bizonyos információkat szerkeszteni, ill. fényképeket feltölteni. A programozás, és az adatbázis létrehozása volt a feladatunk.

A ContoNet Kft. honlapja

contonet.hu A ContoNet Kft. könyveléssel, adótanácsadással foglalkozik. Az elkészíült weboldallal kapcsolatosan megrendelői elvárás volt, hogy az oldalon keresztül tudjanak adózási információkat adni a saját ügyfeleiknek. A programozás mellett a dizájn, és az adatbázis-építés volt a feladatunk.

Az Almási-stúdió weblapja

muko-korlat.hu Az Almási-stúdió több, mint 20 éve foglalkozik épületműkő és gipszmunkákkal. A cég megkeresésének megfelelően készítettük el a néhány-oldalas weblapot, mely alkalmas az általuk végzett munkák, és a cég bemutatására. Az arculat kialakítása mellett a programozást végezte el cégünk.

A vanyarci Haluskafesztivál weblapja

Haluska fesztivál A nógrádi faluban, Vanyarcon immáron évek óta megrendezésre kerül a Haluskafesztivál. A rendezvény számára egy nagyon egyszerű, letisztult, egyetlen oldalból álló weblapkészítés volt a feladatunk: a programozás és a dizájn kialakítása is a cégünk nevéhez fűződik.

A Vas-Fűrész-Gép Kft. weboldala

fűrészgép.hu A Vas-Fűrész-Gép Kft. második megbízása, a régi weblapjuk lecserélésére vonatkozott. Elvárás volt a megrendelő részéről, hogy a termékeik adatait, fotóit saját maguk tudják feltölteni, és szerkeszteni. Az oldal programozása, arculatának megtervezése és kivitelezése, valamint az adatbázis elkészítése volt a feladatunk.

A webhotels.hu portál

webhotels.hu A webhotels.hu egy egyszerűnek nevezhető, szálláskereső portál, mely cégünk egyik legrégebi munkája. Mintegy ezer, magyarországi szálláshely adatait tartalmazó adatbázisra épül. Az arculat, a programozás, az adatbázis létrehozása és feltöltése a cégünk munkája volt.
© Adam & Adam Kft. 2002-2019