Szolgáltatásaink

Honlapkészítés

Lehet szó egy egyszerű, egyoldalas bemutatkozó weblapról, vagy egy adatbázist használó, sokfunkciós portálról, esetleg egy webáruházról: egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, rövid határidővel elkészítjük az új weblapját.
A leendő weblap arculatát Önnel egyeztetve megtervezzük, az elképzeléseknek megfelelő oldal programozását a vállalt határidőre elvégezzük.
 

Domain-név és tárhely

Amennyiben igényli, akkor a készülő weblaphoz az kiválasztott domain-név regisztrációját is elvégezzük, akár .hu-végződésűt, akár nemzetközi domaint szeretne.
Szívesen segítünk a tárhely-bérlés elintézésében is: a Silihost Kft. webszerverén kedvezménnyel biztosítunk tárhelyet minden ügyfelünknek - amennyiben ezt igénylik. Így Önnek nem kell külön-külön intéznie a weblappal kapcsolatos szolgáltatásokat: mi levesszük a felesleges ügyintézés terheit az Ön válláról.
 

Weblapkészítés után...

A weblap elkészülte után is szívesen a megrendelőnk rendelkezésére állunk: igény szerint folyamatosan karbantartjuk, fejlesztjük, bővítjük az elkészült oldalt. Kívánságra akár az oldal teljeskörű üzemeltetését is vállaljuk.
Amennyiben pedig azt is szeretnék, hogy a weboldal mindig friss arculattal legyen jelen a világhálón, akkor akár 2-3 év után elkészítjük a honlap újabb változatát is...
 
© Adam & Adam Kft. 2002-2019